Word vrijwilliger

Jij kan een concreet verschil maken voor mens en milieu. Zowel in onze Kringwinkels als binnen onze armoedewerking spelen vrijwilligers een belangrijke rol.

Wil je deel uitmaken van ons verhaal?

Bekijk vacatures
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veel vrijwilligers bij Open Plaats engageren zich omdat ze een zinvolle bijdrage willen leveren, een concreet verschil willen maken voor mens én milieu en sociaal contact belangrijk vinden. Zij zetten zich met hart en ziel in voor nieuwe kansen. Dat creëert een voelbaar unieke sfeer.

  • In alle afdelingen van Kringwinkel Open Plaats (Gent & Destelbergen) zijn vrijwilligers aan de slag. Ze werken samen met doelgroepmedewerkers, wat zorgt voor een boeiende uitwisseling.
  • In de Sint-Jan-Baptiststraat verzorgen vrijwilligers het onthaal, geven ondersteuning en advies, staan ze klaar voor onze bezoekers in de ontmoetingsruimte en zijn ze een dragende kracht bij de voedselsteun. 

Wil je deel uitmaken van ons verhaal?

Dan maken we graag kennis met jou! We ontdekken graag wat je kan en waar je interesses liggen, zodat we de juiste persoon op de juiste plaats een zinvolle taak kunnen aanbieden.

We organiseren maandelijks een infomoment voor nieuwe vrijwilligers zodat ze onze organisatie kunnen leren kennen en helemaal mee zijn met de missie en visie van Open Plaats. We vinden het erg belangrijk dat vrijwilligers onze missie onderschrijven en mee uitdragen in hun engagement. 

Daarnaast zetten we in op vormingsmomenten zodat ook onze vrijwilligers kunnen blijven groeien.

Interesse?

De infomomenten vinden plaats in Kringwinkel Open Plaats - Brugse Poort

Verhalen van vrijwilligers

Schrijf in op de nieuwsbrief

Retrodagen, kerstweek, paasdecoratie... Mis de start van onze seizoensacties niet!