Doe een gift

Onze Sociale Dienst maakt een reëel verschil voor mensen in armoede. We geven hen het juiste duwtje in de rug en proberen hen sterker te maken, zodat ze uit hun kwetsbare situatie geraken.

Maar de uitdaging is groot. Jaar na jaar stijgt de armoede en komen meer mensen bij ons aankloppen. Wil jij ook een steentje bijdragen? Dat kan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voedsel

Heb je regelmatig voedseloverschotten in jouw bedrijf? Zijn ze nog bruikbaar en niet vervallen? Misschien kan je ze schenken om er onze voedselpakketten mee aan te vullen. Wij kunnen zelf instaan voor het transport.

Neem contact met ons op: bel 09 227 05 23 of mail naar sociale.dienst@openplaats.be

Financiële bijdrage

Nu onze Kringwinkels gesloten zijn, ontbreekt de voornaamste inkomstenbron om onze voedselsteun draaiende te houden. Toch maken we resoluut de keuze om de meest kwetsbaren niet in de steek te laten, zeker nu niet. Naast voeding geven we trouwens ook verzorgingsproducten en speelgoed. En we doen thuisleveringen voor mensen die nu moeilijk tot bij ons geraken.

We hopen dat de financiële put niet te diep wordt en dat deze warme, open plaats kan blijven voortbestaan!

Jouw gift, klein of groot, is heel welkom op dit rekeningnummer:

BE78 8900 1496 2986
BIC: VDSPBE91
Sociale Dienst Brugse Poort
Sint-Jan-Baptiststraat 1A
9000 Gent

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics