Doe een gift

Onze Sociale Dienst maakt een reëel verschil voor mensen in armoede. We geven hen het juiste duwtje in de rug en proberen hen sterker te maken, zodat ze uit hun kwetsbare situatie geraken.

Maar de uitdaging is groot. Jaar na jaar stijgt de armoede en komen meer mensen bij ons aankloppen. Wil jij ook een steentje bijdragen? Dat kan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voedsel

Heb je groenten over van je moestuin of heb je een keer te veel gehamsterd? Voedsel mag je altijd komen brengen tijdens de openingsuren! 

Heb je regelmatig voedseloverschotten in jouw bedrijf? Neem contact op en we spreken af hoe we het transport kunnen regelen. Stuur een mailtje naar sociale.dienst@openplaats.be

Financiële bijdrage

Nu onze Kringwinkels gesloten zijn, ontbreekt de voornaamste inkomstenbron om onze voedselsteun draaiende te houden. Toch maken we resoluut de keuze om de meest kwetsbaren niet in de steek te laten, zeker nu niet. Naast voeding geven we trouwens ook verzorgingsproducten en speelgoed. En we doen thuisleveringen voor mensen die nu moeilijk tot bij ons geraken.

We hopen dat de financiële put niet te diep wordt en dat deze warme, open plaats kan blijven voortbestaan!

Jouw gift, klein of groot, is heel welkom op dit rekeningnummer:

BE78 8900 1496 2986
BIC: VDSPBE91
Sociale Dienst Brugse Poort
Sint-Jan-Baptiststraat 1A
9000 Gent

Schrijf in op de nieuwsbrief

Retrodagen, kerstweek, paasdecoratie... Mis de start van onze seizoensacties niet!

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics