Hoe kan jij helpen?

Poll: wat is jouw feedback?

Vind je dat onze service nog beter kan? We horen het graag! Ben je tevreden? Ook dat is goed om weten!

Deze bevraging kost jou maar een paar minuten. Voor ons is jouw mening van onschatbare waarde! Met jouw input kunnen we aan de slag om onze diensten nog beter te maken! Ook voor jou.

Alvast héél erg bedankt!

Geef herbruikbare goederen

Met spullen waar jij van af wil, kan je een goede daad verrichten! Bij De Kringwinkel Open Plaats maken we er nieuwe kansen mee. Voor het gerief zelf, dat niet op de afvalberg terechtkomt.

Voor mensen die (nog) geen job vinden op de gewone arbeidsmarkt. Voor mensen in armoede, die we ondersteunen via de Sociale Dienst Open Plaats.

Doe een gift

Schrijf jij mee aan ons verhaal? Doe een gift in 2024 en en je bedrag wordt verdubbeld door een extra sponsor. Zo schenk je Open Plaats tweemaal zo veel!

Open Plaats maakt een reëel verschil voor mensen in kwetsbare situaties. De uitdagingen zijn echter groot. Jaar na jaar stijgt de armoede en komen meer mensen bij ons aankloppen voor noodhulp of voor begeleide tewerkstelling. Dankzij onze beide Kringwinkels zijn we voor ongeveer 60% financieel onafhankelijk. Voor de overige 40% doen we beroep op subsidies en giften. Wil jij onze werking ook financieel steunen? Dat kan!

 

Word vrijwilliger

Jij kan een concreet verschil maken voor mens en milieu. Zowel in onze Kringwinkels als binnen onze armoedewerking spelen vrijwilligers een belangrijke rol.

Wil je deel uitmaken van ons verhaal?

Schrijf in op de nieuwsbrief

Retrodagen, kerstweek, paasdecoratie... Mis de start van onze seizoensacties niet!