ZA 5 MEI: Dag van de Gever

Gepost op zaterdag 14 april 2018

Actie

We zijn weer open!

Je bent opnieuw hartelijk welkom in De Kringwinkels en Geefpunten van Open Plaats. Ook de Sociale Dienst is weer open.

Onze beste wensen voor 2022!

 
 
 
 
 
 
 
 

Herbruikbare spullen geven aan De Kringwinkel Open Plaats, dat is een wijs besluit! In ruil voor jouw materiaal geven wij graag een stukje wijsheid terug. Je kan kiezen tussen vier wijsheden in een kadertje.

Kies een wijze spreuk

Breng je herbrukbare spullen naar De Krinwginkel op zaterdag 5 mei? Kies een tegelwijsheid die past bij jou, in een kadertje dat past in jouw interieur. We hebben een ruime keuze. En eens je de spreuk van buiten kent, kan je het kadertje natuurlijk hergebruiken voor een mooie tekening of foto van je dierbaren.

We kijken uit naar je komst op zaterdag 5 mei 2018!

Doe mee met de wedstrijd

Waarom geef jij om De Kringwinkel? Zeg het in je eigen woorden en win misschien een overnachting in een B&B. Meedoen kan tot donderdag 3 mei 2018 op de wedstrijdpagina.

Drie keer een goede daad

Jezelf verlossen van spullen die niet meer bij je passen, is al een geluk op zich. Als je ze dan nog schenk aan De Kringwinkel aan De Kringwinkel Open Plaats, stel je in één klap drie keer een goede daad:

Armoedebestrijding

Open Plaats heeft niet alleen twee Kringwinkels en een derde inzamelpunt, maar ook een Sociale Dienst. Hier krijgen mensen in een moeilijke situatie voedselpakketten en andere materiële hulp.

Plus, met advies en begeleiding zoeken we samen naar de oorzaken van de problemen, en naar oplossingen. Deze hulpverlening is mogelijk dankzij de opbrengst van De Kringwinkel Open Plaats.

Wat kan je geven aan De Kringwinkel?

Essentieel is dat iemand anders het nog kan gebruiken. Het mag dus niet zwaar beschadigd of versleten zijn. Sommige zaken kunnen we niet aanvaarden omwille van veiligheid of bepaalde wetgeving.

> Wat is herbruikbaar?

Te laat of te veel?

Kan je zaterdag 5 mei niet komen? Geen nood, ook de week erna maak je nog kans op een cadeautje. Of heb je te veel of te zwaar gerief, en kan je het zelf niet brengen? Wij komen het gratis ophalen!

> Bel voor een afspraak naar 09 227 25 64.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics