Week van De Kringwinkel 2021

Gepost op vrijdag 1 oktober 2021

Actie

Bereikbaarheid Kringwinkel Brugse Poort & Open Plaats

Wegens langdurige en grootschalige werken aan de Phoenixstraat/Bevrijdingslaan/Seghersplein in de Brugse Poort rijden de bussen (lijn 10, 12a en 12b) vanaf maandag 19 februari niet meer tot aan halte Weversstraat en halte Seghersplein. Afstappen kan aan halte Gent Brugsepoort, halte Gent Nieuwewandeling of halte Peerstraat. Van daaraf is het ongeveer 10' lopen tot aan Kringwinkel Open Plaats Brugse Poort of Open Plaats Sint-Jan-Baptiststraat.

Check steeds je traject via de app van De Lijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Van zaterdag 16 t.e.m. zaterdag 23 oktober vind je in De Kringwinkels van Open Plaats extra veel KringBling! Bovendien maak je elke dag kans op een mooie prijs!

Extra KringBling

In De Kringwinkel Open Plaats vind je het hele jaar door mooie schatten, maar tijdens de Week van de Kringwinkel heb je nog nét meer kans op speciale vondsten. Hippe retro, waardevolle brocante en antiek, nostalgisch speelgoed, kleding van topmerken of lokale designers,... We vullen continu aan, dus jouw kringloopgeluk is gegarandeerd!

*** Mobiele gebruikers: SCROLL NAAR BENEDEN VOOR FOTO'S! ***

Elke dag prijs

Heb je iets gekocht? Doe dan zeker mee aan de gratis tombola! Elke dag opnieuw maak je kans op een waardevol KringBling-artikel of een cadeaubon. Deelnemen is heel simpel: schrijf je gegevens op je kassaticket en deponeer het in de tombola-ton aan de kassa.

Op de foto's zie je alvast enkele prijzen!

Kringwinkelen doet deugd

Als jij iets koopt in De Kringwinkel, wint iedereen:

  • Jij hebt iets origineels gevonden voor weinig geld
  • Tweedehands is de eerste keus voor een gezonde planeet
  • Je investeert in onze medewerkers. Via sociale tewerkstelling grijpen zij een nieuwe kans.
  • Je steunt de armoedeprojecten van Open Plaats

Schrijf in op de nieuwsbrief

Retrodagen, kerstweek, paasdecoratie... Mis de start van onze seizoensacties niet!