Sinterklaas kiest voor tweedehands

Gepost op woensdag 10 november 2021

Actie

Bereikbaarheid Kringwinkel Brugse Poort & Open Plaats

Wegens langdurige en grootschalige werken aan de Phoenixstraat/Bevrijdingslaan/Seghersplein in de Brugse Poort rijden de bussen (lijn 10, 12a en 12b) vanaf maandag 19 februari niet meer tot aan halte Weversstraat en halte Seghersplein. Afstappen kan aan halte Gent Brugsepoort, halte Gent Nieuwewandeling of halte Peerstraat. Van daaraf is het ongeveer 10' lopen tot aan Kringwinkel Open Plaats Brugse Poort of Open Plaats Sint-Jan-Baptiststraat.

Check steeds je traject via de app van De Lijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Vanaf vrijdag 12 november vindt Sinterklaas in onze beide winkels extra veel en mooi speelgoed. Ook voor baby's en peuters is er heel wat.

De Sint, die kringt!

De Sint gaat mee met zijn tijd. Hij shopt milieuvriendelijk en steunt sociale tewerkstelling. En omdat in onze Kringwinkels alles zo goedkoop is, kan hij héél veel kindjes plezieren met toffe spullen.

Sinterklaas steunt gezinnen in armoede

Door te winkelen in De Kringwinkel Open Plaats steunt Sinterklaas ook het voedselsteunpunt van Open Plaats. Daar krijgen buurtbewoners die het financieel moeilijk hebben voeding, verzorgingsproducten en andere ondersteuning. In deze periode delen we ook geschenken uit aan gezinnen waar de Sint en de Kerstman soms moeilijk binnen geraken...

 

 

Schrijf in op de nieuwsbrief

Retrodagen, kerstweek, paasdecoratie... Mis de start van onze seizoensacties niet!