Samen tegen armoede

Gepost op maandag 5 december 2016

Sociaal

Bereikbaarheid Kringwinkel Brugse Poort & Open Plaats

Wegens langdurige en grootschalige werken aan de Phoenixstraat/Bevrijdingslaan/Seghersplein in de Brugse Poort rijden de bussen (lijn 10, 12a en 12b) vanaf maandag 19 februari niet meer tot aan halte Weversstraat en halte Seghersplein. Afstappen kan aan halte Gent Brugsepoort, halte Gent Nieuwewandeling of halte Peerstraat. Van daaraf is het ongeveer 10' lopen tot aan Kringwinkel Open Plaats Brugse Poort of Open Plaats Sint-Jan-Baptiststraat.

Check steeds je traject via de app van De Lijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Eén Belg op zeven leeft in armoede. Wij staan achter hen. Open Plaats verzet zich tegen armoede, en we doen er ook iets aan!

Eén Belg op zeven leeft in armoede. Dat is veel meer dan je zou denken! Armoede is vaak onzichtbaar. Mensen verbergen hun problemen, omdat er nog zoveel vooroordelen leven: "Ze zijn liever lui dan moe. Ze heben het zelf gezocht." Onzin, natuurlijk! Er gaan altijd veel verschillende, complexe oorzaken schuil achter een kwetsbare situatie. Het kan iedereen overkomen.

Open Plaats verzet zich tegen armoede.

En we doen er ook iets aan! De Kringwinkel in de Brugse Poort biedt honderden mensen een job, een opleiding, een toekomstperspectief.

Dankzij de winst van onze Kringwinkels kan onze Sociale Dienst mensen in een moeilijke situatie ondersteunen. We maken hen sterker met materiële hulp en begeleiding.

Dus, als klant van de Kringwinkels Open Plaats (in de Brugse Poort en Destelbergen) help jij ook mensen in armoede!

Benieuwd naar verhalen? Weten wat je nog meer kan doen? Ga naar Samen tegen Armoede

Schrijf in op de nieuwsbrief

Retrodagen, kerstweek, paasdecoratie... Mis de start van onze seizoensacties niet!