RODE BIETEN salade

Gepost op maandag 30 juni 2014

Bereikbaarheid Kringwinkel Brugse Poort & Open Plaats

Wegens langdurige en grootschalige werken aan de Phoenixstraat/Bevrijdingslaan/Seghersplein in de Brugse Poort rijden de bussen (lijn 10, 12a en 12b) vanaf maandag 19 februari niet meer tot aan halte Weversstraat en halte Seghersplein. Afstappen kan aan halte Gent Brugsepoort, halte Gent Nieuwewandeling of halte Peerstraat. Van daaraf is het ongeveer 10' lopen tot aan Kringwinkel Open Plaats Brugse Poort of Open Plaats Sint-Jan-Baptiststraat.

Check steeds je traject via de app van De Lijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Ingrediënten voor 1 persoon
_______________________________
 1 kleine rode biet
 80g yoghurt natuur
 tijm
 zout en peper

Benodigdheden
_______________________________
 kookpot
 scherp mesje
 snijplank
 mengkom
 lepel


Bereidingswijze
_______________________________________
Kook de rode biet op voorhand en laat afkoelen. Een rode biet koken kan tot een uur duren.
Pel en snij de gekookte rode biet in blokjes en meng met de yoghurt en tijm; voeg eventueel nog zout en peper toe.

Tips
_______________________________________
Nadat je de rode biet gekookt hebt, kan je de biet meteen onderdompelen in koud water. Nu kan je de biet erg gemakkelijk pellen.

Schrijf in op de nieuwsbrief

Retrodagen, kerstweek, paasdecoratie... Mis de start van onze seizoensacties niet!