Open Plaats krijgt certificaat voor kwaliteit

Gepost op vrijdag 12 maart 2021

Aandacht
 
 
 
 
 
 
 
 

Een onafhankelijk auditbureau onderzocht de kwaliteit van De Kringwinkel Open Plaats. En het rapport is positief! We voldoen aan alle Qfor-WSE-normen. Dat wil zeggen: de kwaliteitsnormen van het departement Werk en Sociale Economie.

Het auditbureau deed op de eerste plaats een screening van ons medewerkersbeleid. We kregen bijzonder goede scores voor de begeleiding van doelgroepmedewerkers, onze expertise op vlak van sociale tewerkstelling en de manier waarop we dit organiseren op onze werkvloer.

We zijn erg trots op deze onafhankelijke erkenning! We doen elke dag ons best om onze medewerkers te coachen naar een betere toekomst. In onze Kringwinkels en magazijnen ontwikkelen zij hun talenten en groeien ze naar een volgende stap op de arbeidsmarkt.

De kwaliteitscontrole ging ook nog breder. Men onderzocht ons financieel beheer en de dienstverlening aan klanten. Informatie, communicatie en operationele processen: ook hier stelde men vast dat Open Plaats kwaliteitsvol tewerk gaat.

Eind februari kregen we het certificaat in handen. Dit is geldig voor de komende drie jaar. Intussen blijven we hard werken om onze kwaliteit hoog te houden én continu te verbeteren, elke dag opnieuw.

Heb jij tips voor verbetering? Laat het ons weten via dekringwinkel@openplaats.be

 

Schrijf in op de nieuwsbrief

Retrodagen, kerstweek, paasdecoratie... Mis de start van onze seizoensacties niet!