Fier op mijn job

Gepost op vrijdag 8 november 2019

Portret

Bereikbaarheid Kringwinkel Brugse Poort & Open Plaats

Wegens langdurige en grootschalige werken aan de Phoenixstraat/Bevrijdingslaan/Seghersplein in de Brugse Poort rijden de bussen (lijn 10, 12a en 12b) vanaf maandag 19 februari niet meer tot aan halte Weversstraat en halte Seghersplein. Afstappen kan aan halte Gent Brugsepoort, halte Gent Nieuwewandeling of halte Peerstraat. Van daaraf is het ongeveer 10' lopen tot aan Kringwinkel Open Plaats Brugse Poort of Open Plaats Sint-Jan-Baptiststraat.

Check steeds je traject via de app van De Lijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 

De Kringwinkel is méér dan een tweedehandswinkel. Ook mensen vinden hier een nieuwe kans. Bekijk foto's van onze trotse medewerkers!

Open Plaats wil een warme plek zijn voor iedereen. Onze medewerkers zijn dan ook een bonte mix: vrijwilligers en mensen met een sociale tewerkstelling of een werkstraf.

Allen zijn ze fier op hun job. Omdat ze zich kunnen inzetten: voor het klimaat, voor elkaar, voor een betere toekomst. Omdat ze, soms na een lange, moeilijke weg, hier een nieuwe kans kunnen grijpen.

Je ziet zelf hoe trots ze kijken op de foto's hiernaast / hieronder.

Lees ook enkele verhalen van (ex-)medewerkers die na hun ervaring bij De Kringwinkel Open Plaats klaar waren voor een volgende stap in hun leven.

Schrijf in op de nieuwsbrief

Retrodagen, kerstweek, paasdecoratie... Mis de start van onze seizoensacties niet!