5 Valentijn-tips voor koppels én singles

Gepost op vrijdag 21 januari 2022

Actie

Bereikbaarheid Kringwinkel Brugse Poort & Open Plaats

Wegens langdurige en grootschalige werken aan de Phoenixstraat/Bevrijdingslaan/Seghersplein in de Brugse Poort rijden de bussen (lijn 10, 12a en 12b) vanaf maandag 19 februari niet meer tot aan halte Weversstraat en halte Seghersplein. Afstappen kan aan halte Gent Brugsepoort, halte Gent Nieuwewandeling of halte Peerstraat. Van daaraf is het ongeveer 10' lopen tot aan Kringwinkel Open Plaats Brugse Poort of Open Plaats Sint-Jan-Baptiststraat.

Check steeds je traject via de app van De Lijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Aan de bomen barsten de knoppen en in de buiken ontwaken de vlinders. Valentijn is het feest van ontluikende liefde, een frisse wind en nieuwe energie. Maar ook het feest van zelfliefde en zelfzorg! Hoe kan je  dat vieren op een budgetvriendelijke én ecologische manier?

1. Te veel knuffels bestaat niet

Wie smelt er nu niet voor een schattige teddybeer? Gezellig als je happy single bent, en handig voor je partner als jij niet in de buurt bent. Als reminder aan jou natuurlijk! Kringwinkels hebben meestal veel knuffels in de aanbieding, in alle soorten en maten. Cute!!!

2. 't Is de boodschap die telt

Het gebaar telt, maar met een duidelijke boodschap op je cadeau zijn misverstanden helemaal onmogelijk. Koffiemokken, doosjes, mandjes, ontbijtborden... Het is ongelofelijk wat er allemaal bestaat met hartjes, liefdesverklaringen of inspirerende quotes. Enjoy!

3. Kringwinkel-lingerie: zo goed als nieuw

Insider tip: lingerie is echt de moeite om te checken in De Kringwinkel. Veel dure bh's, slipjes en nachtkleedjes zijn gekocht met de beste bedoelingen, maar in de verkeerde maat. Wat doe je dan? Naar De Kringwinkel brengen natuurlijk! Gevolg: een mooi aanbod van topkwaliteit!

4. Boekenliefde: 't zit tussen de oren

Heb je last van eenzaamheid? Met een boek ben je nooit alleen! Een goed gekozen boek is ook een slim cadeau. De liefde gaat tenslotte via de hersenen.

5. Versier je huis

Heb je altijd al eens een parcours van rozenblaadjes en hartjesslingers willen maken, helemaal tot in de slaapkamer? Of wil je je spiegelbeeld eens trakteren op een stevige portie zelfliefde? Seizoensdecoratie in huis is altijd een goed idee!

Valentijn in De Kringwinkel

Vanaf vrijdag 28 januari vind je in De Kringwinkel Open Plaats een speciaal aanbod van:

  • schattige knuffelbeesten
  • lieve cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders
  • mooie lingerie en nachtkledij
  • Valentijn-versiering

Van boeken vind je altijd een ruime keus.

De Kringwinkel Open Plaats vind je in de Brugse Poort (Gent) en Destelbergen

Schrijf in op de nieuwsbrief

Retrodagen, kerstweek, paasdecoratie... Mis de start van onze seizoensacties niet!