Geen auto bij de hand?

Heb je een mooie kast of zetel op het oog, maar weet je niet hoe je die bij je thuis kan krijgen? Geen probleem! Er zijn veel manieren om je aankopen te vervoeren.

Je kan gratis onze handkar lenen. Je kan later terugkomen met een auto, we houden je aankopen tot twee dagen bij. We kunnen ook bij je thuis leveren tegen een democratische prijs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoe krijg je je aankopen thuis?

Opgelet! Deze mogelijkheden gelden enkel voor De Kringwinkel Brugse Poort. In Destelbergen verkopen we vooral kleine goederen, dus dat zou geen probleem mogen zijn.

Handkar

Woon je in de buurt? Misschien is een handkar dan wel de simpelste transportmethode! Je kan hem gratis bij ons lenen. Je hoeft enkel je identiteitskaart als waarborg te geven.

Afhalen binnen 48u

Je hoeft je aankoop niet onmiddellijk mee te nemen. Je kan ze later komen afhalen aan onze poort in de Haspelstraat. Zo heb je de tijd om vervoer te regelen. We houden je aankoop tot twee dagen opzij. Gratis en voor niets! Tip: breng bij afhaling je aankoopbewijs mee!

Levering

We kunnen je nieuwe spullen ook bij je thuis leveren. Bij aankoop kan je meteen aan de klantendienst een afspraak maken. Dat kan meestal al binnen één of twee dagen. De transportkost is afhankelijk van je woonplaats; de basisprijs is € 20.

Hou er op de afgesproken leveringsdatum rekening mee dat:

  • We enkel op het gelijkvloers leveren
  • We de aangekochte goederen niet bij je thuis monteren
  • Als je niet thuis bent op het afgesproken leveringstijdstip, je een nieuwe afspraak voor levering moet maken en we opnieuw transportkosten aanrekenen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics