Geen auto bij de hand?

Heb je een mooie kast of zetel op het oog, maar weet je niet hoe je die bij je thuis kan krijgen? Geen probleem! Er zijn veel manieren om je aankopen te vervoeren.

Je kan gratis onze handkar lenen. Je kan later terugkomen met een auto, we houden je aankopen tot twee dagen bij. We kunnen ook bij je thuis leveren tegen een democratische prijs.

 

Gesloten vanaf za 27/3

Vanaf zaterdag 27 maart sluiten de Kringwinkels en geefpunten van Open Plaats. Ook op afspraak winkelen of spullen afgeven is niet mogelijk. Mocht dit veranderen, dan lees je het hier en op Facebook en Instagram!

Had je een afspraak voor een ophaling of levering? We contacteren jou maandag!

Onze voedselsteun blijft doorgaan!

Meer info op onze corona-pagina

 
 
 
 
 
 
 
 

Hoe krijg je je aankopen thuis?

Handkar

Woon je in de buurt? Misschien is een handkar dan wel de simpelste transportmethode! Je kan hem gratis bij ons lenen. Je hoeft enkel je identiteitskaart als waarborg te geven en hem natuurlijk ook meteen terugbrengen. Opgelet: deze optie is enkel beschikbaar in de Brugse Poort, niet in Destebergen! 

Afhalen binnen 48u

Je hoeft je aankoop niet onmiddellijk mee te nemen. Je kan ze later komen afhalen aan onze poort in de Haspelstraat. Zo heb je de tijd om vervoer te regelen. We houden je aankoop tot twee dagen opzij. Gratis en voor niets! Opgelet: breng bij afhaling je aankoopbewijs mee!

Levering

We kunnen je *nieuwe* spullen ook bij je thuis leveren. Bij aankoop kan je meteen aan de klantendienst een afspraak maken. Dat kan meestal al binnen één of twee dagen. De transportkost is afhankelijk van je woonplaats; binnen Gent is de kost € 20.

Hou er op de afgesproken leveringsdatum rekening mee dat:

  • We enkel op het gelijkvloers leveren
  • We de aangekochte goederen niet bij je thuis monteren
  • Als je niet thuis bent op het afgesproken leveringstijdstip, je een nieuwe afspraak voor levering moet maken en we opnieuw transportkosten aanrekenen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics