Geen auto bij de hand?

Heb je een mooie kast of zetel op het oog, maar weet je niet hoe je die bij je thuis kan krijgen? Geen probleem! Er zijn veel manieren om je aankopen te vervoeren.

Je kan gratis onze handkar lenen. Je kan later terugkomen met een auto, we houden je aankopen tot twee dagen bij. We kunnen ook bij je thuis leveren tegen een democratische prijs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoe krijg je je aankopen thuis?

Handkar

Woon je in de buurt? Misschien is een handkar dan wel de simpelste transportmethode! Je kan hem gratis bij ons lenen. Je hoeft enkel je identiteitskaart als waarborg te geven en hem natuurlijk ook meteen terugbrengen. Opgelet: deze optie is enkel beschikbaar in de Brugse Poort, niet in Destelbergen! 

Afhalen binnen 48u

Je hoeft je aankoop niet onmiddellijk mee te nemen. Je kan ze later komen afhalen aan onze poort in de Haspelstraat. Zo heb je de tijd om vervoer te regelen. We houden je aankoop tot twee dagen opzij. Gratis en voor niets! Opgelet: breng bij afhaling je aankoopbewijs mee!

Levering

Voor een levering aan huis kan je meteen een afspraak vastleggen bij de klantendienst. Dat lukt meestal al binnen één of twee dagen. De transportkost is afhankelijk van je woonplaats; binnen Gent en Destelbergen is de kost € 20.

Opgelet:

  • We leveren enkel tot op het gelijkvloers
  • Ter plaatste kunnen we de goederen niet demonteren of monteren
  • Ben je niet thuis op het afgesproken dagdeel? Maak een nieuwe afspraak. Je betaalt helaas opnieuw transportkosten.

Terug naar overzicht Kringwinkels

Schrijf in op de nieuwsbrief

Retrodagen, kerstweek, paasdecoratie... Mis de start van onze seizoensacties niet!