Valentijn: het gebaar telt! 5 cadeautips voor geen geld

Gepost op dinsdag 22 januari 2019

Actie
 
 
 
 
 
 
 
 

Geven maakt gelukkig, en dat hoeft niet veel te kosten. Je geliefden zullen (minstens!) even blij zijn met een origineel cadeautje uit De Kringwinkel of iets dat je zelf gemaakt hebt.

Geven maakt gelukkig, dat bewijzen studies uit gerenommeerde tijdschriften. Niet alleen voor de ontvanger, maar ook (zelfs nog meer) voor de gever.

Gelukkig hoef je niet al te diep in de buidel te tasten om zowel jezelf als je geliefden blij te maken t geven niet veel of zelfs niets te kosten. Want zoals we ook al lang weten, is het het gebaar dat telt. Daarom 7 tips voor Valentijnscadeautjes die je (bijna) niets kosten.

1. Maak het zelf

  • Koekjes, confituur of een lekkere maaltijd. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn! 
  • Een kaartje, versierde doos of glazen potje met mooie dingen uit de natuur.
  • Een lieve boodschap in een kadertje. Kaders vind je bij de vleet in De Kringwinkel.

2. Geef een belevenis

Maak zelf een waardebon voor een gezellige filmavond, een avondje uit, een natuurwandeling... of gebruik je fantasie en maak het persoonlijk!

3. Lingerie

Sexy lingerie, luchtige slaapkleedjes en gezellige pyjama's blijven een topper als Valentijnscadeau, maar goedkoop zijn ze meestal niet. Tenzij in De Kringwinkel, want daar komen veel stukken binnen die nooit en of bijna nooit gedragen zijn, bijvoorbeeld omdat het de verkeerde maat was. Dus best even de juiste maat van je partner checken!

4. Ontspul

Je hebt ongetwijfeld nog een heleboel spullen liggen in je huis. Maak ruimte en doe dingen weg. Het is makkelijker om afstand te doen van spullen als je weet dat je er een vriend of geliefde mee kan plezieren.

Kom je in je zoektocht in huis meer spullen tegen die in de weg staan? geef ze aan De Kringwinkel, dan maak je ook andere mensen blij én steun je een sociaal project.

5. Pak het in

De verpakking maakt het cadeau. Maak iets moois let pagina's uit een oud boek of tijdschrift, een stukje stof, een doos en leuke prentjes. Het is veel persoonlijker, duurzamer én goedkoper dan inpakpapier.

Valentijn in De Kringwinkel

Vanaf vrijdag 1 februari vind je in De Kringwinkel Open Plaats een speciaal aanbod van:

  • mooie lingerie en nachtkledij
  • lieve cadeautjes
  • Valentijn-versiering

De Kringwinkel Open Plaats vind je in de Brugse Poort (Gent) en Destelbergen

Pimp een knuffel

Op zaterdag 2 februari organiseren de Goestedoenders een Valentijnsworkshop voor kinderen in De Kringwinkel in de Brugse Poort. Van 14u tot 17u kan je een knuffelbeer kiezen, versieren en adopteren, ten voordele van de Sociale Dienst Open Plaats. Meer info

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics