Tweedehands boekenverkoop in Destelbergen op 7 & 8 mei 2021

Gepost op woensdag 21 april 2021

Actie
 
 
 
 
 
 
 
 

Hou je van boeken? Kom dan zeker naar de grote stockverkoop van De Kringwinkel in Destelbergen! Leg wat je leuk vindt op een weegschaal om de prijs te zien. Spoiler alert: de kiloprijs is héél laag!

Einde reeks, nieuwe kans!

In De Kringwinkel vind je een schat aan tweedehands boeken, zowel romans als non-fictie als kinderboeken. Om het aanbod fris en divers te houden, is er een systeem van rotatie.

Boeken die binnen een bepaalde termijn niet verkocht worden, zijn vaak toch wel de moeite waard. Daarom krijgen ze nog een nieuwe kans in een grote stockverkoop. Het is de eerste keer dat Open Plaats dit ook in Destelbergen organiseert.

Boeken, platen en cd's aan kiloprijs

Naast een enorme keuze aan boeken vind je er een klein aanbod platen, cd's en dvd's. De prijs wordt berekend op basis van een kiloprijs, net als bij de groenteboer. Boeken kosten € 1/kg en multimedia € 2/kg. Interessant als je weet dat de meeste boeken minder dan een kilo wegen!

Place to be: oude Kringwinkel van Destelbergen

De kiloverkoop duurt twee dagen en vindt plaats in de oude Kringwinkel. Deze bevindt zich op 15 m van de huidige winkel. Dus als je ook kleding, keukenspullen, woondecoratie of speelgoed zoekt, hoef je niet ver te lopen!

 

Waar en wanneer?

Vrijdag 7 mei + zaterdag 8 mei
Telkens van 10:00 tot 17:30

In de oude Kringwinkel (15m van de huidige)
Dendermondeswt 531a, 9070 Destelbergen (volg de oprit!)

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics