Tweedehands boekenverkoop in Destelbergen op 27 & 28 augustus 2021

Gepost op vrijdag 6 augustus 2021

Actie
 
 
 
 
 
 
 
 

Wegens succes herhaald! Hou je van boeken, film of muziek? Kom dan zeker naar de tweede stockverkoop van De Kringwinkel in Destelbergen! Leg wat je leuk vindt op een weegschaal om de prijs te zien. Spoiler alert: de kiloprijs is héél laag.

vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus - van 10u tot 17u30

Einde reeks, nieuwe kans

In De Kringwinkel vind je een schat aan tweedehands boeken, zowel romans als non-fictie als kinderboeken. Om het aanbod fris en divers te houden, is er een systeem van rotatie.

Boeken die binnen een bepaalde termijn niet verkocht worden, zijn vaak toch wel de moeite waard. Daarom krijgen ze nog een nieuwe kans in een grote stockverkoop. Het is de twee keer dat Open Plaats dit ook in Destelbergen organiseert.

Boeken, platen en cd's aan kiloprijs

Naast een enorme keuze aan boeken vind je er een klein aanbod platen, cd's en dvd's. De prijs wordt berekend op basis van een kiloprijs, net als bij de groenteboer. Boeken kosten € 1/kg en multimedia € 2/kg. Interessant als je weet dat de meeste boeken minder dan een kilo wegen!

Place to be: oude Kringwinkel van Destelbergen

De kiloverkoop duurt twee dagen en vindt plaats in de oude Kringwinkel. Deze bevindt zich op 15 m van de huidige winkel. Die blijft intussen gewoon open, dus als je ook kleding, keukenspullen, woondecoratie of speelgoed zoekt, hoef je niet ver te lopen!

 

Waar en wanneer?

Vrijdag 27 augustus + zaterdag 28 augustus
Telkens van 10:00 tot 17:30

In de oude Kringwinkel (15 m van de huidige):
Dendermondestw 531a, 9070 Destelbergen (volg de oprit!)

Schrijf in op de nieuwsbrief

Retrodagen, kerstweek, paasdecoratie... Mis de start van onze seizoensacties niet!