Ruim op, hou bij

Gepost op dinsdag 7 april 2020

Aandacht

We zijn weer open!

Je bent opnieuw hartelijk welkom in De Kringwinkels en Geefpunten van Open Plaats. Ook de Sociale Dienst is weer open.

Onze beste wensen voor 2022!

 
 
 
 
 
 
 
 

Ben je ook aan het opruimen? Goed bezig! Maar waarom is het beter om bruikbare spullen nog even bij te houden - onder de trap, in je kelder of garage?

Zodra onze brengpunten weer opengaan, kan je er in één klap drie goede doelen mee steunen.

Nieuwe kansen x3

Sociale tewerkstelling

Bij Open Plaats grijpen jaarlijks meer dan 100 mensen nieuwe kansen voor hun leven en hun loopbaan. Wij zorgen voor een goede begeleiding. Als klant van De Kringwinkel zorg jij ervoor dat we dit kunnen blijven doen!

Armoedebestrijding

Open Plaats geeft voedselsteun en andere noodhulp aan kwetsbare buurtbewoners. Ook nu, want in coronatijden is dez steun meer dan ooit nodig! Ook al hebben we momenteel geen inkomsten van onze twee Kringwinkels, we laten hen niet in de steek! Onze werking is aangepast aan de voorzorgsmaatregelen, en ook uitgebreid met thuislevering.

Planeet

Hergebruik is de beste optie voor de natuur, het milieu en het klimaat. Tweedehands, eerste keus! Pas als iets niet meer bruikbaar is, gaan we voor recyclage van de grondstoffen.

Wanneer kan je weer spullen geven?

Vanaf het moment dat onze Kringwinkels weer opengaan, kan je weer spullen afgeven in de Brugse Poort, Destelbergen en de Sloepstraat. Al verwachten we wel een grote drukte in de eerste twee weken...

> Alle info lees je op onze coronapagina.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics