Lente- en zomeracties

Gepost op donderdag 20 februari 2020

Actie

Voedselondersteuning gaat door

DE SOCIALE DIENST OPEN PLAATS gaat door met voedselsteun voor kwetsbare buurtbewoners. De ontmoetingsruimte is gesloten.

DE KRINGWINKELS zijn gesloten. Ook spullen brengen of laten ophalen is momenteel niet mogelijk.

Meer info en updates over onze corona-maatregelen

 
 
 
 
 
 
 
 

Alles wat je nodig hebt om te genieten van lente en de zomer vind je in De Kringwinkel.

Let op de startdatum van elke actie. Seizoensproducten komen vanaf een bepaalde dag in onze beide winkels. Hoe vroeger je erbij bent, hoe meer keus je hebt!

DATUM ONBEKEND - Tuinmeubelen, bloempotten & paasdecoratie

Richt je tuin of terras gezellig in met tweedehands tuinstoelen, zetels en tafeltjes. Haal de lente ook in huis met vrolijk servies, kleurrijke stoffen en decoratie waar je blij van wordt.

ZA 25 APRIL 2020: Trouwspecial

Bruidsjurken hoeven helemaal geen gat in je budget te slaan. Say yes to the Kringwinkel-dress! In deze trouwspecial ook ruime keuze aan feestelijke kleding voor bruidsmeisjes, getuigen en alle gasten die er op hun best willen uitzien. (Enkel in Gent - Brugse Poort.)

VR 8 MEI 2020: Kamperen, picknicken en buiten spelen

Kies je tent, slaapzak of rugzak in De Kringwinkel! Of wat dacht je van een degelijke veldfles, plooistoelen en handig picknick-servies? En dan is er is nog tweedehands sport- en spelmateriaal om je buiten eens goed uit te leven.

VR 29 MEI 2020 - Badmode & waterspeelgoed

  • Tijd voor verkoeling! Badpakken en bikini's, strandlakens en pareo's, strooien hoedjes: alles wat je nodig hebt voor een dagje aan zee (of de Blaarmeersen).
  • Voor nog meer spetterplezier zijn er opblaasbootjes, luchtmatrassen, kinderzwembadjes en ander opblaasbare fun.
  • Ben je een echte waterrat? Er zijn ook duikpakken, wetsuits, snorkelsets, zwembrillen en zwemvliezen. Zo kan je altijd, zwemmen op hete én frissere dagen.

Adressen en openingsuren

De Kringwinkel Open Plaats - Brugse Poort: ma>za 10-17u30
De Kringwinkel Open Plaats - Destelbergen: ma>vr 13-17u | za 10-17u

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics