Lente- en zomeracties

Gepost op maandag 4 maart 2019

Actie

Acties bij de vleet

Carnaval, designermode, stockverkoop,... Neem je nieuwe agenda en noteer alvast de acties van De Kringwinkel Open Plaats in 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 

Alles wat je nodig hebt om te genieten van lente en de zomer vind je in De Kringwinkel.

Let op de startdatum van elke actie. Seizoensproducten komen vanaf een bepaalde dag in onze beide winkels. Hoe vroeger je erbij bent, hoe meer keus je hebt!

WOE 29 MAART 2019: Haal de lente in huis

Alles om je huis én jezelf mee op te fleuren: vrolijke lentekledij, kleurrijke stoffen, gezellig servies en allerlei paasdecoratie waar je blij van wordt. Wees er als de kippen bij ;-)

VR 5 APRIL 2019: Tuinmeubelen

Kijk je er ook zo naar uit om lekker buiten te ontbijten, lunchen, aperitieven of barbecueën? Richt je tuin of terras gezellig in met onze tweedehands tuinstoelen, zetels, tafeltjes en andere weerbestendige meubelen. Lekker genieten voor een prikje!

VR 26 APRIL 2019: Kamperen, picknicken en buiten spelen

Kies je tent, slaapzak of rugzak in De Kringwinkel! Of wat dacht je van een degelijke veldfles, plooistoelen en handig picnic-servies? En dan is er is nog tweedehands sport- en spelmateriaal. Strand, tuin, Blaarmeersen: here we come  ;-)

VR 17 MEI 2019 - Badmode & waterspeelgoed

Tijd voor verkoeling! Badpakken en bikini's, strandlakens en pareo's, strooien hoedjes: alles wat je nodig hebt voor een dagje aan zee (of de Blaarmeersen).

Voor nog meer spetterplezier zijn er opblaasbootjes, luchtmatrassen, kinderzwembadjes en ander opblaasbare fun.

Ben je een echte watterrat? Er zijn ook duikpakken, wetsuits, snorkelsets, zwembrillen en zwemvliezen. Zo kan je altijd, zwemmen op hete én frissere dagen.

Adressen en openingsuren

De Kringwinkel Open Plaats - Brugse Poort: ma>za 10-17u30
De Kringwinkel Open Plaats - Destelbergen: ma>vr 13-17u | za 10-17u

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics