CORONA - updates van De Kringwinkel Open Plaats en Sociale Dienst Open Plaats

Gepost op vrijdag 26 maart 2021

Aandacht

Gesloten vanaf za 27/3

Vanaf zaterdag 27 maart sluiten de Kringwinkels en geefpunten van Open Plaats. Ook op afspraak winkelen of spullen afgeven is niet mogelijk. Mocht dit veranderen, dan lees je het hier en op Facebook en Instagram!

Had je een afspraak voor een ophaling of levering? We contacteren jou maandag!

Onze voedselsteun blijft doorgaan!

Meer info op onze corona-pagina

 
 
 
 
 
 
 
 

Op deze pagina vind je de meest actuele informatie over onze Kringwinkels en de Sociale Dienst Open Plaats.

Kringwinkels gesloten

De twee Kringwinkels en drie geefpunten van Open Plaats zijn tijdelijk gesloten vanaf zaterdag 27 maart. Ook de Kringwinkels van Ateljee zijn dicht. Sommige Kringwinkels (buiten Gent en Destelbergen) zijn wel open op afspraak. Die vind je op www.dekringwinkel.be

Hou je spullen nog even bij

Ben je aan het opruimen? Met jouw herbruikbare spullen kan je sociale tewerkstelling steunen én de strijd tegen armoede (via onze voedselsteun). We nemen je goederen graag in ontvangst van zodra we weer open kunnen. Hou ze dus nog even bij.

Je kan thuis alvast voorsorteren. Zo verloopt het afgeven vlotter en sneller. Ook als het druk wordt bij de heropening! > Hoe kan ik thuis sorteren?

Levering / ophaling

Je kan momenteel geen ophaling aan huis boeken. Heb je een afspraak voor een ophaling of levering? We contacteren jou op maandag 29 maart!

Voedselsteun gaat door

Dankzij de inkomsten van onze twee Kringwinkels kan Open Plaats ook voedselsteun organiseren voor kwetsbare buurtbewoners. Sinds het begin van de coronacrisis zetten we alles op alles om dit te blijven doen. Zonder onderbreking. Ook al valt de winkelomzet weg.

Kwetsbare buurtbewoners kunnen dus nog steeds terecht in de Sint-Jan-Baptiststraat tijdens de gewone openingsuren: maandag - dinsdag - donderdag: 9u-12u en 13u-16u

De wasmachine e.a. diensten zijn tijdelijk niet beschikbaar. Ook de ontmoetingsruimte is gesloten.

#samentegencorona #samensterker #zorgvoorelkaar

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wees er op tijd bij als we seizoensartikelen aanbieden! Om de twee maanden sturen we een aankondiging van komende winkelacties en nieuws uit de organisatie.

Communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics